jos viikonloppuna on ollut ihan huippua...


... tietää sen kostautuvan jollain tavalla seuraavalla viikolla!

viikonloppuna oli vihdoin the viikonloppu. tätä odotettiin elokuusta asti! päätimme elokuussa mieheni ystävien vaimojen - aka minunkin ystävinä - järjestää yllätysristeily miehillemme. koska elämä on vienyt meitä eri puolille asumaan ja elämme osittain hieman erilaisia elämän vaiheita, tulee tavattua heitä ihan liian harvoin.

perjantaina sitten pärähti. tosin vain kaksi oli ollut täysin autuaan tietämättömiä tulevasta ja muut, no, oma mieheni oli laskenut yksi+yksi ja saanut vastaukseksi ainakin neljä tai jopa kuusi. yhteensä meitä oli 12. myös appi oli sitten mennyt paljastamaan ja möläyttämään, että joko laura on kertonut sulle, että... ai ei! ja ai niin mut ei sitä olisikaan saanut kertoa. kiitos. enpä kerro heille sitten enää koskaan mitään.

mutta täytyy sanoa, että oli ihana viettää vastuutonta aikuisten viikonloppua ilman lapsia vain tanssien, laulaen, nautiskellen ruuasta ja... juomasta. cosmopolitanit ja tom collinssit maistuivat vähän liiankin hyvin tälle frouvalle!

lapset tosi eivät ihan niin paljon pitäneet siitä, että heidät asutettiin isovanhemmilleen siksi aikaa: sunnuntaina saimme suuremmalta jättikiukuttelut ja pienempi takertui minuun sunnuntaina niin, ettei kovinkaan moni muu sitten kelvannutkaan. ja maanantai... maanantai nyt on maanantai: väsyttää ja on pienoisia käynnistymis vaikeuksia.

2 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Hii, huippua! Varmasti oli ihanaa rentoutua ihan aikuisella ystäväporukalla. :) Tsemppiä viikon alkuun, juhlinnan jälkeen se on aina vähän sellasta... mut huomenna on jo tiistai ja asiat huomattavasti maanantaita paremmin! :)

Laura kirjoitti...

rentoutua.. ei välttämättä, mutta huippua oli :D