3xi

oikeastaan riittäisi kirjoittaa vain kolme sanaa tämän hetkisestä olostaan, mutta koska olen lörppä en jätä sitä siihen:

iloinen - näin piiiitkästä aikaa ystävää ja vielä herkullisen illallisen ja parin lasillisen äärellä. kuinka voikaan oloa piristää näin toisen ihmisen näkeminen ja kuinka se menee joidenkin kanssa niin, että vaikka ei ole aikoihin nähty, juttu tuntuu jatkuvan siitä, mihin viimeksi jäätiin!

ikävä - pojat (koko konkkaronkka) lähti tänään etukäteen mummilaan. itse menen huomenna iltapäivällä junalla perässä, mutta näen poikaset vasta sunnuntaina. itku pääsi äidiltä, kun hyvästeli suuremman ja pienemmän autossa, mutta niin taisi suuremmaltakin tirahtaa pari kyyneltä.

ä: äidille tulee kulta ikävä, mutta me näemme sunnuntaina mummilassa ja tullaan sitten yhdessä kotiin. olethan reipas poika
s: niin minullekin tulee ikävä. rakastan sinua äiti.
ä nieleskelee itkuaan ja vastaa: niin minäkin sinua maailman eniten, vie mummille ja papalle terveisiä! anna vielä halipusu.

innostunut - huomenna pääsen laulukurssille, jee! parasta maailmassa  (lasten jälkeen) on laulaminen. ja kun sen tekee hyvässä seurassa ja saa laulaa juuri sitä, mistä itse pitää kovasti, on se vieläkin ihanampaa. toivottavasti kurssista on myös jotain hyötyä...

1 kommenttia:

ky kirjoitti...

Kiitos kivasta illasta. :) oli mukava nähdä piiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa. :)