maanantaipäivän kuvatukset


posti toi kotiin uuden aikas kiva askartelukirjan. sormet syyhyää kokeilemaan näitä. tilausjonossa ensimmäisenä pojille kesäksi tiipii.


nämä olivat tämän päivä hitit. pienempi asteli ylpeänä ja intoa piukassa uusilla (kirppis)kengillä (2€) ja suurempi istui taaperokärryn kyydissä hidastamassa kärryn nopeutta. mitä kikatusta!

 

testailin ja mittailin myös verhoja ikkunaan. nämä ovat siis ne lastenhuoneen kompromissiverhot, jotka todennäköisesti siirtyy kuitenkin keittiöön. ei tästä nyt ota oikein selvää, mitä haluan... ei, en edes minä itse!

 
kaulurit ovat saatu päätökseen. omani tein varmuuden vuoksi kahteen kertaan. aikaa oli siis aloittaa uutta projektia, joka tosin on odottanut jatkoa tuossa neulekorissa jo marraskuusta. tein silloin pohjan ja nyt jatkoin sivuista. katsotaan nyt taas, mitä tästäkin tulee. malli löytyi sopivasti tuolta omasta päästä!

maanantai-iltapäivä olikin ihan poikkeus. muskari oli vesivahingon vuoksi peruutettu ja perheemme suuntasi sen sijasta ostoksille ja kirjastoon. mukaan tarttui kilo pesupähkinöitä sekä ipanapa 1&2. olivat sopivasti yhdessä paketissa eikä sen hinta ollut kuin vaivaiset 7,95! niin ja jos joku ihmettelee, missä ovat kaikki kirjaston virkkaus- ja tuunauskirjat, niin ne asuvat toistaiseksi meillä!


paluumatkalla poikkesin kirkolla kirjaamassa painoni. tavoitteeni ja lupaukseni ovat edelleen voimassa, mutta tarvitsivat hieman motivointia. ja mikä sen parempi kuin se, että lopputulos tulee ilmiantaa jollekin ulkopuoliselle. tuo olisi tavoitteena...

0 kommenttia: