plörinäks meni

kun tekee hyviä ja toimivia suunnitelmia ja toimintasuunnitelmia, voi olla varma, ettei niistä oikein ainutkaan onnistu tai toimi toivotulla tavalla.

suunnitelmana oli, että

1. sovi, että vanhempasi ottavat lapset yökylään, jotta itse pääset rakkaasi kanssa juhlimaan ystävän syntymäpäiväjuhlia vaikka yön läpeensä.

2. sumpli omat junamatkat ja hakemiset, niin ettet ihan älyttömästi myöhästy.

3. suunnittele jo etukäteen, mitä syö ja juot. maiskuttele jo etukäteen ihanalla menulla. olen kerrankin ensimmäinen joka tietää, mitä tilaa!

4. varaa hotellihuone itsellesi ja miehellesi, jotta ei tarvitsisi roikkua taksijonossa ja saisitte nukkua yön rauhassa ja nauttia pitkästä aamusta sekä hotelli aamiaisesta.


tulos:

olin ajoissa junassa ja vrkin noudatti aikataulujaan ja niin juna oli turussa kello kuusi, niin kuin pitikin. rakas oli asemalla hakemassa ja koukattiin vielä hotellin kautta, että sain jättää kassin huoneeseen. tässä vaiheessa oli päänsärky yltynyt jo aikalailla, mutta yksi kuussatanen burana huiviin niin kyllä se helpottaa. (ei muuten helpottanut)

ystävän luona ehdimme olemaan sen aikaa, että nautimme pari lasillista viiniä ja sitten taksi tulikin hakemaan. tässä vaiheessa iltaa alkoi imettävän rinnat olemaan hieman pakkautuneet, mutta tilaisuutta tyhjentää ei vielä toistaiseksi ollut.

ravintola oli hyvä, aiempien kokemusten perusteella. mutta koska päänsärky ei ollut helpottanut ja rinnat kasvoivat kasvamistaan ja pelkästään niihin koskeminen tuntui pahalta... no tuloksen voi arvata: ihana ennalta suunniteltu annos ei maistunut yhtään. eikä sitä yhtään helpottanut annoksen kuiva ja mauton kanafilee. jälkiruoka jäi väliin, kun totesin, että nyt on PAKKO päästä hotellille tyhjentämään rinnat.

baarissa ehdin olemaan vajaa puolituntia, yhden cosmopolitanin verran, kunnes totesin, että jos en nyt lähde, oksennan baarin lattialle. rakas jäi jatkamaan ja rouva lähti hotellille. hotlalla sitten tyhjensin vatsani täysin.

yö meni pyöriskellessä ja vähintään tunnin välein heräillessä. unta en enää seitsemän jälkeen saanut. aamiaisella ei oikein ruoka maittanut. tosin sämpylät ja leipä oli ihan älyttömän laaduttomia, kuivia käppyröitä samoin kuin kasvikset. hedelmiä pöydässä oli sentään vesimelonin ja appelsiinin lisäksi tuoretta ananasta (joka tosin oli vähän raakaa).

kylpyamme oli liian matala eikä siis suunnitellusta rentouttavasta kylvystä tullut mitää ja ja ja... niin ja nuorempi oli aloittanut oksentamisen aamu kuudelta ja oksensi koko sunnuntain.

montaakaan hyvää asiaa ei viikonlopusta jäänyt käteen. perheensä ja ystävänsä tämä näki, mutta siihen se sitten jäikin. vielä tänään, maanantaina, tämä perhe viettää välipäivää vain kotona jättäen kaiken menon ja meiningin pois. suurempi on ihan terve ja sen huomaa. ehkä risto räppääjä auttaisi tähän ongelmaan.

2 kommenttia:

Päikky kirjoitti...

Ei kai tähän voi todeta kuin, että yritys hyvä kymmenen, pääasia että yrittää järjestää yhteistä aikaa :)

Laura kirjoitti...

no joo, yritys hyvä ;)