just have a little patience

kesä ei ole vielä, mutta askeleen lähempänä! nyt on plakkarissa liput ja lennot ja hotlan varauskin varmasti pian. eli nyt voikin sitten aloittaa sen montako päivää vielä -laskemisen:

tänään on vielä päivää vajaa neljä kuukautta h-hetkeen. mutta hyvää kannattaa odottaa:


kärsivällisyydestä puheenollen tänään sitä olisi voinut joku jaella vähän enemmän tähän suuntaan. jos huomenna sitten muistaisi se tyyppi mua vähän suuremmalla potilla, jookos? ei nimittäin ollut äidillä tänään ihan paras päivä eikä lapset auttaneet asiaa yhtään. voiko ihmistä ärsyttää omassa lapsessa enemmän se, että

oma lapsi laittaa toisell pojalle ehdoksi leikkiin pääsemiselle sen, että sillä pitää olla isompi keppi. niin ja sen äiti seisoo siinä mun vieressä. huoh.

oma lapsi heittelee pikkulegoja oho-maisesti ympäriinsä ja toisen lapsi keräilee niitä tunnollisesti, kun äiti on niin kerran sanonut. just.

oma lapsi räyhää vaatteiden pukemisesta samalla kun toisen lapset ovat jo ulkona, vaikka olivat aloittaneet ihan samaan aikaan. argh.

vielä päätteeksi nuorempi päättää pätkäistä toista lasta lapiolla toista päähän. eikä sen pikkumiehen iskut ole mitään höyhenen henkäyksiä. köhköh.

0 kommenttia: