you make me feel like a natural woman

täällä poikain keskellä saan yksin nauttia naiseudestani ;) toivon kyllä kovasti jonain päivänä saavani jakaa tämän kokemuksen tyttären kanssa...

koska on siis kansainvälinen naistenpäivä listaan asioita, joita haluaisin mieheni minulle joskus antavan. ja jos nyt eksyt koskaan tänne kirjanmerkkien kautta, saat ottaa tilaisuudesta vaarin!

kuvaa lainattu täältä
ensimmäinen on kalevala korun uusi sisar-riipus. jotenkin tuo musta silkkinauha tekee siitä erityisen kauniin. punainen ei ole niin kiva!

kuva täältä
toinen onkin jo helpommin toteutettavissa. rakastan tulppaaneja. mikään muu ei tee kodista vielä enemmän kotia, mitä se jo on, kuin iso tulppaanikimppu keittiön pöydällä. kauneimpia ovat kerratut. värillä ei niin ole väliä - kunhan niitä on paljon!

toscana
kolmas toivomus olisi päästä italiaan. pohjoisessa olen käväissyt ja sisiliaakin on tullut kierrettyä. tosin näistä reissuista on jo liikaa aikaa. rooma on näkemättä, mutta enemmän haluaisin toscanan alueelle. kierrellä viinitiloja ja tutkia pieniä kyliä ja ja ja... tämä siis ilman lapsia! viikkokin riittäisi, mutta kaksi olisi ihan mahtavaa. ehkä sitten kun lapset ovat isoja. huomautus rakkaalle: saat varata matkan ja hoitaa lapsille hoitajan aiemminkin!

suurempi ja pienempi
 neljäs ja viimeinen toive olisi tyttölapsi. siihen nyt tietysti ei voi vaikuttaa, kumpi sieltä tulee. mutta jos nyt edes vielä kolmas jonon jatkeeksi. oli se sitten tyttö tai poika. voin kyllä niin kuvitella, miltä meidän pikkuneiti näyttäisi, kun nuo pienet pojat ovat näyttäneet tuolta <3


ja lopuksi ihanainen nainen, ihanainen ääni, ihanainen biisi ihanaisena päivänä:


0 kommenttia: