jepjep

mun piti kovasti vielä laittaa ihanan työhuoneen nykyisestä ilmeestä pieniä pilkahduksia, mutta jätetään ne johonkin parempaan aikaan. jatkan edellisen postauksen vuodatusta laittamalla tämän päivän parhaat:

1
lounaspöydässä pojille laitoin eilistä jauhelihakastiketta perunoiden kera ja omalle lautaselle koostin kanankoipien jämiä salaatin ja vuohenjuuston kanssa. ajattelin, ettei pojat tuosta vuohenjuustosta. toisin kävi. lautaset, kun olivat tyhjänä, söivät jäpikät äidin vuohenjuustot - koko pötkön perskale. sellaisenaan. höh! hä?

meille ei voi aamupalapöytään ostaa kuin ihan perus edamia tai oltermannia. jopa sinisestä emmentaalista kieltädytään jyrkästi ja irvistellen. täytyy näköjään siirtyä homejuustoihin ja vuohenjuustoon myös leivän kanssa.

2
nyt ovat molemmat pojat, myös vanhempi, pääseet mukaan isojen miesten arpikerhoon.

nuorempi pääsi jo alle vuoden ikäisenä harjoitellessaan kävelemään. kompastui ilmeisesti ryppyiseen mattoon. kuka tietää, mutta sairaalan päivystykseen päästiin liimattavaksi. ja komea on arpi otsassa.

suurempi sai tänään omansa. pikkumies paiskasi kaikilla melkein kaksivuotiaan voimilla lastenhuoneen oven kiinni, mutta paiskasikin sen sitten veljensä otsaan, kahva edellä. hienoa. ei lähdettykään muskariin. pääsimme taas päivystykseen!

3
samaan aikaan edellisen hässäkän keskellä puhelin teki tepposet ja hävitti KAIKKI puhelinnumerot. sinne menivät kuin tuhka tuuleen. puuh vain lensivät. tämä jo vähän nauratti. nyt sitten arvailen, kuka on mulle laittanut minkäkin tekstarin. noin kolmestasadasta numerosta parisen kymmentä löytynyt. hulvatonta.

4
eikä maanantain laulutuntikaan antanut sitä, mitä ehkä olisin tänään tarvinnut, kun oma opettaja olikin sairaana. sijainen on varmaan ihan hyvä, mutta... ei välttämättä minua varten. toisaalta se koetteli omia mukavuusalueitani ihan huolella laittamalla mut revittelemään volumetasojen kanssa. en vain tiedä haluanko kuulostaa siltä tai tuottaa sellaista soundia, mitä hän minusta haki. pisti miettimään.

5
ja noi helekutin naapurit. jos nyt edes voisi yhdeksän aikaan olla porailematta seiniin. niin kova kiire ei ole saada remonttia valmiiksi.


***

äh. kylläpäs harmittaa oma harmitukseni. huomenna parempi päivä. lupaan.

0 kommenttia: