today is the greatest

vaikka jouduttiinkin nousemaan superaikaisin. piti olla tapiolassa kahdeksan pintaan. julkisilla mennessä olisi joutunut nousemaan vielä aiemmin, mutta onneksi rakas murunen vei minut ja pojat sinne ennen töihin lähtöä.

matka kesti vain ihan hetken, vaikka oltiin varauduttu suuriinkin kehä ykkösen ruuhkiin. kiitos koululaisten hiihtoloman!

molemmat pojat oli tosi reippaita koko matkan, vaikka pulut torilla saivatkin kyytiä!

lasten mummi ja pappa tulivat päivällä kylään ja suurempi pääsi omalle hiihtolomalleen mummilaan. tiedossa uintia, hiihtoa, retkeilyä, mökkeilyä, luistelua ja ties vaikka mitä! lähtöhetkellä pienemmälle tuli ihan maailman suurin suru, kun isoveli lähti reissuun ja hän jäi ihan yksin. itki raukka parka puoli tuntia ihan lohduttomana, mutta itkusta väsähtäneenä nukahti ihan vahingossa eli toisaalta ihan hyvä näinkin!

tänään on ompeluseurapäivä lähipuiston tiloissa, JEE! minkäs työn sitä aloittaisi, kun sain juuri toisenkin peiton tehtyä... ensimmäinenhän oli tämä täällä linkin takana.


niin ja maailman ihaninta on tällä hetkellä se, että mulla on työhuoneessa jo yksi maalattu hyllykkö ja sinne on järjestetty mun kaikki ihanat villa- ja sekoitelangat väreittäin eri laatikoihin <3 puuvilla-, bambu- ja hamppulangat ovat omissa laatikoissaan.

2 kommenttia:

ky kirjoitti...

sä olet kyllä sellainen tehopakkaus, että ei voi kuin ihailla!

Laura kirjoitti...

kiitos <3