jee

mitä kivaa tänään:

oltiin poikien kanssa melkein koko päivä pihalla. aamupäivällä käytiin vähän puistossa syömässä eväitä ja sisällä leikkimässä pikkulegoilla, mutta muuten luuhattiin pihalla. rakennettiin pitkään omalla pihalla olevaa lumilinnaa vielä hienommaksi ja sokkeloisammaksi. sinne pääsee piiloon niin, ettei ohi kulkevat ihmiset näe!

aloitin projektin "lundiat kuntoon". käytiin hakemassa kierrätyskeskuksesta pari hyllyä ja päätytikasta lisää sekä bauhaussista valkoista kuultolakkaa. meidän taloyhtiöllä on kellaritiloissa ihan mahtavat askartelutilat, jonne pystyy helposti jättää kuivumaan hiotut ja maalatut asiat. tänään sain kolmet hyllyt hiottua ja yhtå hieman koelakattua. (kunhan löydän sen piuhan laitan kuvamatskua)


suuremman kerhossa oli tänään yhteisvastuu-ilta lähikappelilla. lapset olivat leiponeet sämpylöitä ja tehneet söpiksiä ystävänpäiväkortteja. pakkohan oli pienen ihmisen kortti sieltä ostaa. tosin se oli suuremman mielestä ihan väärin:
äiti: tuu nyt näyttämään, minkä kortin näistä olet itse tehnyt!
suurempi: MITÄ?!? ei sitä noin saa tehdä. se on sääntöjen rikkomista. tarkoitus on, että me ostetaan jonkun toisen tekemä ja joku toinen ostaa mun kortin.
ä: no, mutta jos äiti haluaa sun tekemän kortin?
s: ei käy, osta onnin.
no lopputulos oli se, että kysyin suuremman kerhotädiltä, mikä suuremman kortti oli, kun ei sitten poikanen halunnut itse kertoa.

parasta päivässä oli kuitenkin ehkä tuo ilma. ei ollut liian kylmä eikä liian lämmin. aurinko paistoi niin, että olisi pitänyt tajuta ottaa aurinkolasit pihalle, mutta huoh, kun oli kaunista!

0 kommenttia: