koti kylpee auringossa ja pojat kylpyammeessa


sormivärejä riitti värjäämään myös pienemmän hiukset punaiseksi


"mummin ja papan mökillä kasvaa metsämansikoita. mummi siivoaa alakerrassa ja pappa järjestelee yläkerrassa. mökillä on kyllä aika paljon mustia hämähäkkejä. montako jalkaa hämähäkillä olikaan? sitten tossa on merta ja, ai niin, mökissä on myös terassi. ampiaiset on aika pahoja, kun ne pistää, mut ei muuten." -suurempi


äiti: hymyile nyt edes vähän... kiitos.


 askarteluhetkessä käytössä oli lähes kaikki: sormivärit, vesiväri, vahavärit, tussit, muovailuvaha, lasimaalit, puuvärit... tosin viimeisiä käytettiin muovailuvahasiilin piikkeinä.
mihinköhän tuota suihkupulloa käytettiin!?


onneksi meillä on kylpyamme ja keltainenkumiankka <3 siinä sai taas kulumaan puolisen tuntia plutatessa. poikien kylpiessä sain maalattua taas muutaman lundia-hyllyn, jos vaikka viikonloppuna viimeiset banaanilaatikot saisi tyhjennettyä.


pikkumiehet puhtaina pikkulegojen parissa


nämä oli äidin herkut, kun pojat saatiin päikkäreille: sulkaaespressolla maustettua kahvia ja mudcakemuffinsseja, slurps!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania kuvia. Ja isommalla jo kesätukka, valtavaa! Tuun tarkistamaan teidän Lundiat tässä päivänä jonain, kunnes pöly laskeutuu ja arki taas järjestäytyy. Ja kunhan teille passaa :) /H.

Laura kirjoitti...

tervetuloa murusein :) maalailut ovat vielä vähän vaiheessa, mutta tavoitteena olisi sunnuntaina saada hylly pystyyn ainakin osittain. Ota lapsoset ja mies mukaan niin jätetään ne Kn harteille ja lähdetään me johonkin :D *ja nauraa ilkeää, pirullista naurua* ;)