lelut laatikkoon ja veks.

nyt loppui äidin kärsivällisyys ja sotkunsietokyky.

kuten ystävä-äiti lähipuistossa sanoi: "jatkuva sotku joka paikassa riistää jo omaa vapautta." tällä hän viittasi siihen, että joutuu jatkuvasti kulkemaan ja siivoamaan tavaroita paikoilleen eikä enää saa missään vaiheessa tehdä sitä, mitä oikeasti haluaisi. hän oli laittanut lelut komeroon ja antaa sieltä lapsen pyytäessä lelun, josta lapsi vastaa itse. jos lelu on hetken päästä leviänä lattialla, tietää hän ketä vaatia siivoamaan jäljet.

ja niin loppui tälläkin äidillä se niin pitkään perään kuulutettu kärsivällisyys:

kaksi tuntia anelin lapsia laittamaan tavaroita paikoilleen - edes hakemaan olohuoneesta, keittiöstä ja eteisestä lelut veks - mutta EI. ei onnistunut. nyt leviänä olevat lelut sijaitsevat viikon laatikossa ja palaavat omille paikoilleen, jos seuraavan viikon ajan lelut löytävät leikkien jälkeen omat paikat.

kovinkaan hyvin tätä äidin päätöstä ei otettu vastaan. huutohan siitä syntyi. että terve vaan kaikki naapurit, tämän takia meillä huudettiin tänään!



note to my self: ennen tämän viikon loppua tulee työhuone olla tyhjä, siivottu ja järjestetty, hyllyt hankittu, maalattu ja kasattu, työhuoneen laatikot tyhjennetty paikoilleen, olohuoneen sohva suojattu, keittiön tasot tyhjennetty, mikrolaitettu myyntiin ja uusi hankittu tilalle sekä joka ainoa pölyhiukkanen siivottu. JA MINÄ EN TEE TÄTÄ SITTEN YKSIN!!!

0 kommenttia: