otan joskus asiat turhan intohimoisesti





jotkut asiat voidaan tehdä helposti, yksinkertaisesti ja sen kummemmin miettimättä. tai sitten ei. kaiken tulisi joka tapauksessa tapahtua nythetikaikkimulle-periaatteella!

niin kävi tämän uuden vuoden lupauksen kohdallakin: nyt heti kotoa kaikki huonot asiat vaihtoon ja ekologista tilalle! niin kuin se niin nyt menisi...

toivottavasti tämä innostus ei lopahda ensimmäisen kuukauden jälkeen - niin kuin käy usein kohdalle osuvan innostuksen tullessa.

listasin tänään mieleeni tulleita asioita:

- astiakirkasteeksi kokeiltava omenaviinietikkaa.
- haluaa käsiinsä ruokasoodan ihmeet -kirjan (varasin sen jo kirjastosta, jee!)
- selvitä, mitkä eteeriset öljyt sopisivat parhaiten pyykille eli toisivat raikkaimman tuoksun vaatteisiin, lakanoihin ja pyyhkeisiin. pesupähkinät toimivat odotetulla tavalla, mutta kovasti kaipaan tuoksuvaa pyykkiä.
- tästä eteenpäin voi astianpesuaine- ja yleispuhdistusaineputelit käydä täyttämässä ruohonjuuressa. ei tuu muovijätettä, ei! ecover, kun tuntuu vielä ihan toimivalta aineelta.
- laskea vähän, onko tämä kovin kallista. en ole tottunut tabletteja käyttämään astianpesukoneessa eikä naturesin tabletteja käytettäisikään kuin puolikas koneelliseen, mutta...

ja on muuten jännä, kun siivoaa kuiva-ainekaappia, tulee vastaan sellaisia asioita, joita ei ole tiennyt omistavansakaan. huomaa myös, että kardemummaa on kerääntynyt 5 pussillisen ja pötköllisen verran. ei tartte vähään aikaan ostella.

2 kommenttia:

Unelma-alli kirjoitti...

Ihailtavan ekologista ajattelua! :)
Minäkin oon haikaillut ruokasoodan ihmeet kirjan perään, josko tilaisin sen jostain...

Laura kirjoitti...

kiitos alli! lupaus on lupaus ;)

koitin etsiä ruokasooda-kirjaa netistä, mutta en löytänyt sitä muualta kuin huuto.netistä. kaipa on ollut aika haluttu kirja.